Wok!
Boek

Wok! Aziatische wokgerechten in een handomdraai ([2022])/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Marcella Rijntjes

Kookboek met tachtig wokrecepten uit verschillende Aziatische culturen, aangevuld met achtergrondinformatie en instructies over de kooktechniek.

Recensie

Kookboek met Aziatische wokrecepten. Wokken is een onderschatte kunst: het gaat om de balans tussen smaken en structuren, de juiste hitte, snij- en roerbaktechnieken en de volgorde van de te wokken ingrediënten. In 'Wok!' leert de lezer diverse roerbaktechnieken en krijgt inzicht in de balans in texturen en smaken. Met meer dan tachtig recepten uit China, Thailand, Vietnam, Korea, Japan, Indonesië, Singapore en Maleisië. 'Wok!' is in een heldere, toegankelijke stijl geschreven en bevat naast de recepten een grote hoeveelheid achtergrondinformatie over de kooktechniek. Met ondersteunende smaakschema's, illustraties en aansprekende foto's van de gerechten in kleur. Jeremy Pang komt uit een familie van drie generaties Chinese koks, en is oprichter van de School of Wok.

Specificaties

Nederlands | 9789461432780 | 208 pagina's

Titel Wok! : Aziatische wokgerechten in een handomdraai
Auteur Jeremy Pang
Secundaire auteur Kris Kirkham ; Marcella Rijntjes
Type materiaal Boek
Uitgave Zwolle : Good Cook, [2022]
Overige gegevens 208 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Tekst Jeremy Pang, fotografie Kris Kirkham. - Titelpagina en omslag vermelden: Jeremy's Pang's school of wok - Met register - Vertaling van: Jeremy's Pang's school of wok. - Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd
ISBN 9789461432780
PPN 435535269
Rubriekscode 629.39
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wokrecepten ; Oosterse keuken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Wokrecepten