Eenhoorns
Boek

Eenhoorns ([2022])/ tekst: Sam Taplin, illustraties: Ana Larrañaga ; muziek: Anthony Marks ; vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Zin om te bewegen en te dansen? Zwaai met je hoeven. Flapper met je vleugels. En dans mee met de eenhoorns. Prentenboek met kleurrijke illustraties en muziekjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Hardkartonnen vierkant boek waarin kinderen uitgenodigd worden om mee te dansen met de eenhoorns door te zwaaien met je hoeven, te springen, te flapperen met je vleugels, te wiebelen met je staart en tenslotte het hele dansje te doen. Op iedere spread zijn drie of vier eenhoorns afgebeeld die de beweging laten zien. Er is ook op iedere spread een knopje waarmee steeds een ander vrolijk mechanisch muziekje aangezet kan worden. De teksten staan in schreefloze letters, die in grootte variëren, boven en in de illustratie. Voor jonge kinderen vanaf ca. 2 jaar een leuk boek om samen te bekijken en te gebruiken bij het bewegen op muziek. Het is wel de vraag of eenhoorns al in de belevingswereld van deze jonge kinderen zitten. Hardkartonnen prentenboek met geluiden en vervangbare batterij. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781803701356

Titel Eenhoorns
Uniforme titel Usborne muziek en dans
Auteur Sam Taplin
Secundaire auteur Ana Larrañaga ; Anthony Marks ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave Londen, Engeland : Usborne, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Usborne muziek en dans en Druk op de knoppen en dans op de eenhoornmuziek! - Vertaling van: Dance with the unicorns. - London : Usborne Publishing Ltd., (c)2022. - (Usborne sound books)
ISBN 9781803701356
PPN 436915723
Thematrefwoord Eenhoorns ; Geluiden
Taal Nederlands