Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het raadsel van de boosaardige onderbroeken
Boek

Het raadsel van de boosaardige onderbroeken (2022)/ Sam Copeland, Jenny Pearson, vertaald [uit het Engel]s door Maria Postema ; illustraties van Robin Boyden en Katie Kear

De jonge detectives Agatha Tops en Lenny Tokus onderzoeken een raadsel dat zorgt voor vliegende onderbroeken en knokkende kippen op hun school. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een doldwaas kinderboek over het zelfbenoemde detectiveduo Tokus en Tops. De Vreemdstedeschool is getroffen door het Vreemde. Als er een rilling door het gebouw gaat, gebeuren seconden later de mafste dingen. Van leerlingen die ineens woest beginnen te dansen tot een heuse kippenrel. Maar niemand schijnt het te merken behalve Agatha Tops en Lenny Tokus. Ze gaan op onderzoek uit en stuiten al snel op een geheim dat nog bizarder is dan hun meest bizarre dromen. Vlot, grappig en fantasierijk geschreven. Met getekende zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Sam Copeland (1950) is een Britse auteur. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789025775889 | 355 pagina's

Titel Het raadsel van de boosaardige onderbroeken
Auteur Sam Copeland
Secundaire auteur Jenny Pearson ; Maria Postema ; Robin Boyden
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 355 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The underpants of chaos. - London : Penguin Random House UK, (c)2022. - (Tuchus & Topps investigate)
ISBN 9789025775889
PPN 43665637X
Genre detectiveroman - humoristische roman
Thematrefwoord Schoolleven ; Mysteries
Taal Nederlands