Een jurk met zakken
Boek

Een jurk met zakken ([2022])/ Lily Murray & Jenny Løvlie, vertaling [uit het Engels]: Margaretha van Andel

Lucy mag een jurk uitzoeken voor haar verjaardag. Ze wil geen gewone jurk, ze wil een jurk met zakken voor al haar avonturen buitenshuis. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lucy mag een jurk uitzoeken voor haar verjaardag. Samen met haar tante gaat ze naar een beroemde boetiek, maar Lucy vindt geen enkele jurk geschikt. Ze wil namelijk een jurk met handige zakken, omdat ze houdt van avontuur en dingen ontdekken en vinden zowel buitenshuis als in de natuur. Het prentenboek is met humor en gevoel voor taal geschreven, deels op rijm. Met lieflijke illustraties in pasteltinten en met veel details. Lily Murray* (1950) is een internationaal bekende Britse auteur. Zij heeft voornamelijk prentenboeken en informatieve jeugdboeken geschreven. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. De illustrator Jenny Løvlie** is voornamelijk bekend van de illustraties die zij maakte voor de Kitty-serie van Paula Harrison. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047714132

Titel Een jurk met zakken
Auteur Lily Murray
Secundaire auteur Jenny Løvlie ; Margaretha van Andel
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, [2022]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Tekst Lily Murray & illustraties Jenny Løvlie - Vertaling van: A dress with pockets. - London : Macmillan Children's Books, (c)2021
ISBN 9789047714132
PPN 435416359
Thematrefwoord Jurken ; Jezelf zijn
Taal Nederlands