Bedrijf. Bamischijf.
Boek

Bedrijf. Bamischijf. van onzinnig 'bedrijfje spelen' naar zinnig organiseren ([2022])/ Cedric Muchall en Lennard Toma, redactie: Laurens Molegraaf

Managementadvies voor het inrichten van een zinnige en gezonde organisatie met behulp van de zes V's: vertrouwen, veiligheid, vitaliteit, vrijheid, verbinding en verantwoordelijkheid.

Recensie

Een speels managementboek over het zinniger, leuker en gezonder inrichten van organisaties. Cedric Muchall en Lennard Toma presenteren de zes V's: vertrouwen, veiligheid, vitaliteit, vrijheid, verbinding en verantwoordelijkheid. Door het integreren van deze aspecten worden organisaties gezonder en leuker voor collega's, klanten en de omgeving. Daarnaast bieden de auteurs legio voorbeelden van ónzinnig organiseren: van vergaderen en het blind implementeren van de hipste managementtheorieën tot overdadige regelgeving. Een gids met heldere oplossingen voor alledaagse organisatieproblemen, gestoeld op praktijkervaring en wetenschappelijke inzichten. 'Bedrijf. Bamischijf.' is in een vlotte, luchtige stijl geschreven en is geschikt voor iedere manager die zijn of haar organisatie op een andere manier wil inrichten. Met een enkele zwart-witillustratie. Cedric Muchall (1982) heeft management, economie en rechten gestudeerd, is mede-oprichter en adviseur van o.a Keytoe en VGZ. Lennard Toma (1988) heeft International Business en organisatiepsychologie gestudeerd en is een van de bekendste gezichten van Keytoe. In 2018 schreven zij '99 Problems But The Boss Ain't One', in het najaar van 2021 stonden ze in het theater met het programma 'Fuck It!' en ze hosten samen twee podcasts.

Specificaties

Nederlands | 9789083207766 | 228 pagina's

Titel Bedrijf. Bamischijf. : van onzinnig 'bedrijfje spelen' naar zinnig organiseren
Auteur Cedric Muchall
Secundaire auteur Lennard Toma ; Laurens Molegraaf
Type materiaal Boek
Uitgave [Zutphen] : Santasado, [2022]
Overige gegevens 228 pagina's - 22 cm
ISBN 9789083207766
PPN 435461389
Rubriekscode 366.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Organisatieontwikkeling
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Organisatie-ontwikkeling