De giga ninja
Boek

De giga ninja ([2022])/ Anh Do, met illustraties van Anton Emdin ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

Oma Jansje heeft Nelson en Kenny met haar nieuwste uitvinding verkleind en nu zijn ze te klein voor de achtbanen op de Haloweenkermis. Ze bedenken een plan om gigantisch te groeien. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vermakelijke jeugdboek over Nelson, een jongen met een geheime identiteit: Ninja kid. Samen met zijn vriend Kenny, de superhelper H-gast, maakt hij heel wat mee. Er is tijdens Halloween een kermis in de stad en dus willen Nelson en Kenny in de achtbanen. Maar de jongens zijn te klein voor de achtbanen. Maar uitvinder oma Jansje heeft de jongens met haar nieuwste uitvinding nog meer verkleind, dus blijven zij te klein voor de achtbanen. Ze bedenken een plan om gigantisch te groeien en dat komt goed van pas. 'De giga ninja' is met veel humor geschreven. Met veel cartoonachtige zwart-witillustraties. Anh Do (1980) is een Franse auteur. Het boek is het zesde deel uit de serie: 'Ninja kid*'. Alle delen van de serie zijn los van elkaar te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020673968 | 186 pagina's

Titel De giga ninja
Auteur Anh" Do
Secundaire auteur Anton Emdin ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2022]
Overige gegevens 186 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Illustraties: Anton Emdin en Jeremy Lee - Vertaling van: Ninja giants! - Scholastic Australia, (c)2020. - (Ninja kid ; 6)
ISBN 9789020673968
PPN 436441799
Genre avonturenroman - humoristische roman
Thematrefwoord Halloween ; Kermissen ; Ninja's ; Uitvindingen ; Helden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ninja kid
Boek

Ninja kid (2019-...)

vol. 6
Uitgeleend
Anh"