Milo tekent de wereld
Boek

Milo tekent de wereld ([2022])/ Matt de la Peña & Christian Robinson, vertaald [uit het Engels] door Jeangu Macrooy

In de metro tekent Milo in zijn schetsboek de mensen om hem heen en hoe hun leven eruitziet. Maar kun je dat aan de buitenkant eigenlijk wel zien? Oblong prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Milo moet samen met zijn oudere zus een keer per maand heel lang met de metro reizen. Onderweg tekent hij de andere reizigers en dan fantaseert hij hoe het leven van die mensen eruitziet en dat tekent hij dan ook. Een vrouw in een trouwjurk is natuurlijk op weg naar een kathedraal om te trouwen en een jongen in nette kleding naar het kasteel waarin hij woont. Maar wat denken mensen eigenlijk als ze hem zien en kun je wel aan iemand zien hoe zijn of haar leven eruitziet? Waar gaan Milo en zijn zus naar toe? Een origineel prentenboek in oblong formaat over (voor)oordelen. Met korte eenvoudige teksten en vrolijke, gekleurde (kinder)tekeningen. Matt de la Peña is jeugd- en kinderboekenschrijver. Het is zijn debuut in Nederland. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045127231

Titel Milo tekent de wereld
Auteur Matt de la Peña
Secundaire auteur Christian Robinson ; Jeangu Macrooy
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Querido, [2022]
Overige gegevens 40 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 × 28 cm
Annotatie Tekst Matt de la Peña, illustraties Christian Robinson - Vertaling van: Milo imagines the world. - New York : G.P. Putnam's Sons, 2021
ISBN 9789045127231
PPN 435656597
Thematrefwoord Tekenen ; Metro's ; Fantasie ; Vooroordelen
Taal Nederlands