Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Aan tafel met de Zoete Zusjes
Boek

Aan tafel met de Zoete Zusjes meer dan 30 recepten voor het hele gezin! ([2022])/ tekst: Hanneke de Zoete, illustraties: Iris Boter ; foodfotografie: Mitchell van Voorbergen ; redactie: Sabine Meekel

Gezonde en lekkere recepten van de Zoete Zusjes voor ontbijt, lunch, diner, toetjes en natuurlijke snacks. Met foto's en illustraties in kleur. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk kookboek voor het hele gezin van de welbekende Zoete Zusjes*. Saar en Janna zijn gek op lekker eten, om te maken en om op te eten. In dit kookboek delen ze meer dan dertig lekkere en gezonde recepten voor het hele gezin voor ontbijt, lunch, diner, toetjes en natuurlijk snacks. Van zelfgemaakte loempia's tot een hippe vlaflip en van stevige noedelsoep tot gezonde mac 'n' cheese: er is voor ieder wat wils. De recepten zijn eenvoudig en kidsproof, dus alle kinderen kunnen helpen in de keuken. 'Aan tafel met de Zoete Zusjes' is lichtvoetig en begrijpelijk geschreven, in een vrolijke en kleurrijke opmaak met speelse kleine illustraties en aantrekkelijke foto's. Hanneke de Zoete is de moeder van Saar en Janna, beter bekend als de Zoete Zusjes. Het YouTubekanaal van de Zusjes, met filmpjes voor leuke activiteiten voor kinderen, heeft inmiddels meer dan zeshonderdduizend abonnees en is er een reeks succesvolle (voorlees)boeken over Saar en Janna verschenen. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043925105 | 139 pagina's

Titel Aan tafel met de Zoete Zusjes : meer dan 30 recepten voor het hele gezin!
Uniforme titel Saar & Janna Saar en Janna
Auteur Hanneke de Zoete
Secundaire auteur Iris Boter ; Mitchell van Voorbergen ; Sabine Meekel
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 139 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Saar & Janna - Met register
ISBN 9789043925105
PPN 436564297
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken