Morgen is er weer een dag
Boek

Morgen is er weer een dag (juni 2022)/ Davina Bell & Allison Colpoys, vertaald [uit het Engels] door Esohe Weyden

Twee vriendinnetjes spelen, leren en groeien samen. Ze hebben soms spijt van hoe ze reageren, maar maken het altijd weer goed. Prentenboek met illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een kleurrijk prentenboek over de emoties als boosheid, jaloezie, schaamte en verdriet die bij het leven horen. Het boek is geschreven in je-vorm en vertelt het verhaal van twee kleutermeisjes over momenten in hun leven waarop 'ze' iets doen waarvan ze achteraf spijt van hadden - gelukkig komt er altijd een nieuwe dag en is het nooit te laat om het goed te maken. In opgewekte, invoelende taal geschreven. Met vrolijke illustraties in felle kleuren. Het is het tweede prentenboek die de Australische jeugdauteur Davina Bell (1950) samen met de Australische illustrator Allison Colpoys heeft gemaakt, die in het Nederlands is vertaald. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464291674

Titel Morgen is er weer een dag
Auteur Davina Bell
Secundaire auteur Allison Colpoys ; Esohe Weyden
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, juni 2022
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Tekst: Davina Bell, illustraties: Allison Colpoys - Vertaling van: Tomorrow is a brand-new day. - Victoria, Australia : Scribble, (c)2021
ISBN 9789464291674
PPN 436707519
Thematrefwoord Emoties ; Dwarse kinderen
Taal Nederlands