Heksje Lilly en de wenshoorn
Boek

Heksje Lilly en de wenshoorn ([2022])/ Knister, tekeningen: Birgit Rieger ; Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Merel Leene

Heksje Lilly is bijna jarig. In haar toverboek vindt ze een spreuk die een magische eenhoorn oproept die wensen kan vervullen. Alles lijkt goed te gaan, tot haar broertje Leon binnenkomt en ook een wens wil doen. Met gekleurde illustraties. AVI E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en magisch kinderboek over voorzichtig zijn met wat je wenst. Lilly is bijna jarig, maar kan niet kiezen wat ze het liefst voor haar verjaardag wil hebben. Ze besluit om in haar geheime toverboek te kijken of er iets in staat wat haar kan helpen. Zodra Lilly een van de spreuken uitspreekt, staat er ineens een grote eenhoorn in haar kamer, die wensen kan vervullen. Als ze voorzichtig probeert om een wens te doen gaat alles nog goed, maar zodra haar broertje Leon de kamer binnenkomt en ook iets wil wensen, gaat het helemaal mis! 'Heksje Lilly en de wenshoorn' is in eenvoudige taal geschreven met korte zinnen op losse regels en bevat speelse kleurenillustraties. AVI E4. KNISTER is het pseudoniem van de Duitse jeugdauteur en componist Ludger Jochmann (1952). Dit boek maakt deel uit van zijn serie 'Heksje Lilly*'. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020683332 | 45 pagina's

Titel Heksje Lilly en de wenshoorn
Uniforme titel Heksje Lilly
Auteur Knister
Secundaire auteur Birgit Rieger ; Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2022]
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Hexe Lilli und der wilde Einhorn-Zauber. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2022
ISBN 9789020683332
PPN 436441845
Genre sprookjes
Thematrefwoord Heksen ; Verjaardagen ; Wensen ; Toveren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heksje Lilly
Boek

Heksje Lilly (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Knister