De encyclopedie van de wereldgeschiedenis
Boek

De encyclopedie van de wereldgeschiedenis ([2022])/ senior editor Jenny Sich, redactie Kelsie Besaw, Michelle Crane, Sam Kennedy, Anna Streiffert Limerick, Georgina Palffy, Vicky Richards ; illustratoren Ed Byrne, Dan Crisp, Simon Tegg, Jack Williams ; bijdragen Simon Adams, Peter Chrisp, Amani Gordon, Susan Kennedy, Ann Kramer, Seun Matiluko, Lizzie Munsey ; vertaling [uit het Engels]: Sander Beusink

Informatie over de geschiedenis van de mens van de pre-historie tot en met de 21e eeuw. Met illustraties en foto's in kleur en zwart-wit. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een rijkelijk geïllustreerde encyclopedie over de geschiedenis van de mens van de pre-historie tot en met de eenentwintigste eeuw. Lees hoe handel, technologie en communicatie door de eeuwen heen evolueerden; van het gereedschap van de oermensen en het ontstaan van de eerste steden tot de eerste computers en de opkomst van sociale media. Met informatie over hoe de Romeinen hun rijk uitbouwden, hoe piraten gestraft werden, hoe tal van volkeren in opstand kwamen om meer vrijheid te eisen, en nog vele andere wetenswaardigheden uit de menselijke geschiedenis. 'De encyclopedie van de wereldgeschiedenis' is in een heldere, informatieve stijl geschreven en bestaat uit korte tekstfragmenten, aangevuld met een grote hoeveelheid foto's en illustraties in kleur en zwart-wit. Voor nieuwsgierige lezers vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401485203 | 320 pagina's

Titel De encyclopedie van de wereldgeschiedenis
Secundaire auteur Jenny Sich ; Ed Byrne ; Simon Adams ; Sander Beusink
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2022]
Overige gegevens 320 pagina's - gekleurde illustraties, kaarten - 31 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Explanatorium of history. - London : Dorling Kindersley Limited, (c)2021
ISBN 9789401485203
PPN 437228061
Rubriekscode 900.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Algemene geschiedenis; Encyclopedieen
PIM Rubriek Geschiedenis
PIM Trefwoord Algemene geschiedenis