Zonneschaduw
Boek

Zonneschaduw (2022)/ Jasper T. Scott, redactie: Alexander Olbrechts, Sabrina Nasr, Jeannette Kortenoeven en Erik Schreuder

Het eiland Kauai wordt plotseling verduisterd door een mysterieus vliegend object. De bewoners en vakantiegasten moeten vechten tegen een onbekende vijand.

Aanwezigheid

Recensie

Een sciencefiction-thriller in de stijl van 'Alien' en 'Independence Day'. Het is een slechte dag voor Bill Steele, die probeert te overleven in de competitieve wereld van luxe vakantieoorden op het eiland Kauai. De waterleiding is gebarsten, zijn gasten eisen compensatie én zijn dochter staat op het punt geschorst te worden omdat ze op school heeft gevochten. Dan valt er een donkere schaduw over het eiland, en even later vallen er meteoren. Maar zijn het wel meteoren? Vanaf dat moment is niemand zijn of haar leven zeker, en valt het contact met de buitenwereld bijna volledig weg. Is het een natuurramp, komt het onheil van een onbekende machtswellusteling, of zijn het toch aliens...? 'Zonneschaduw' is vlot en spannend geschreven. Let op: niet voor tere zieltjes vanwege de expliciete scènes. Jasper T. Scott is een Amerikaanse auteur. Hij heeft meer dan twintig scifi-boeken op zijn naam staan en zijn werk is in diverse talen vertaald.

Specificaties

Nederlands | 9789083073156 | 309 pagina's

Titel Zonneschaduw
Auteur Jasper T. Scott
Secundaire auteur Alexander Olbrechts
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Iceberg Books, 2022
Overige gegevens 309 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Under darkness. - (c)2018
ISBN 9789083073156
PPN 429160399
Genre science-fiction - thriller
Thematrefwoord Buitenaardse wezens
Taal Nederlands