IT is mensenwerk
Boek

IT is mensenwerk het belang van soft skills voor IT-professionals en IT-managers (juli 2022)/ Bart Groothuis & Mirjam Verheijen, redacteur: Susan van Ass

Adviezen voor beginnende en gevorderde IT-ondernemers over het cultiveren van communicatieve vaardigheden en het opbouwen van een hechte band met klanten, collega's en andere professionals.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek voor beginnende en gevorderde IT-ondernemers over het belang van communicatieve vaardigheden. Het succes van ondernemingen wordt steeds vaker bepaald door het inzetten van de juiste informatietechnologie. Dat lukt alleen door succesvolle samenwerking en communicatie. 'IT is mensenwerk' beschrijft het belang van soft skills: het onderhouden van relaties, open communicatie en het creëren van een gedeelde cultuur op en buiten de IT-afdeling. 'IT is mensenwerk' is helder en begrijpelijk geschreven. Voor professionals binnen de IT-sector. Met enkele illustraties en schema's in kleur. Bart Groothuis begon zo'n veertig jaar geleden in de automatisering. Hij is adviseur op het gebied van harde IT-strategie en -besturing en combineert dat met de zachte kant onder het motto: 'Creëer een band met jeklant.' Mirjam Verheijen is meer dan dertig jaar actief in het verbinden van IT, mensen en processen. Ze weet op een ontwapende manier organisatieproblemen bloot te leggen.

Specificaties

Nederlands | 9789461265098 | 111 pagina's

Titel IT is mensenwerk : het belang van soft skills voor IT-professionals en IT-managers
Auteur Bart Groothuis
Secundaire auteur Mirjam Verheijen ; Susan van Ass
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Zaltbommel] : Haystack, juli 2022
Overige gegevens 111 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789461265098
PPN 436327627
Rubriekscode 520.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Informatietechnologie; Sociale vaardigheden
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Informatietechnologie