Een wereld zonder prinsen
Boek

Een wereld zonder prinsen (november 2022)/ Soman Chainani, vertaling [uit het Engels] Karin de Haas; illustraties Iacopo Bruno

Als Agatha verzucht dat haar leven thuis wel weer erg saai is, opent ze per ongeluk opnieuw de poort naar de School van Goed en Kwaad. Daar blijken de meisjes op voet van oorlog te staan met de jongens. Kunnen Agatha en Sophie de gemoederen tot bedaren brengen? Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel van de spannende, sprookjesachtige fantasy-serie 'De School van Goed en Kwaad*'. Agatha en Sophie zijn na vele levensgevaarlijke avonturen weer veilig thuis. Even zijn ze opgelucht, maar al snel moeten ze bekennen dat hun leven in Gavaldon best saai is. Als Agatha wenst dat ze andere keuzes had gemaakt, heropent ze tot haar verbazing de poorten naar de School van Goed en Kwaad. Daar is echter alles anders: er zijn nu twee scholen, één voor jongens en één voor meisjes. En: deze scholen staan op voet van oorlog met elkaar. Kunnen Agatha en Sophie de vrede herstellen? 'Een wereld zonder prinsen' is een spannend en vermakelijk verhaal dat sprookjes tot leven brengt en de lezer zich doet afvragen wie goed is en wie slecht. Geschreven in vlotte stijl, met enkele sfeervolle zwart-wittekeningen. Soman Chainani (Miami, 1979) is jeugdauteur. Zijn serie 'De School van Goed en Kwaad' werd in dertig landen uitgegeven en is verfilmd voor Netflix. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789402711578 | 381 pagina's

Titel Een wereld zonder prinsen
Auteur Soman Chainani
Secundaire auteur Iacopo Bruno ; Karin de Haas
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, november 2022
Overige gegevens 381 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie A Netflix film - Vertaling van: A world without princes. - London : HarperCollins Children's Books, 2014. - (The School for Good and Evil ; 2)
ISBN 9789402711578
PPN 436692872
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Goed en kwaad ; sprookjesfiguren ; Kostschoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De School van Goed en Kwaad
Boek

De School van Goed en Kwaad (2022-...)

vol. 2
Uitgeleend
Soman Chainani