Het verborgen paleis
Boek

Het verborgen paleis (november 2022)/ Dinah Jefferies, vertaling [uit het Engels] Erica van Rijsewijk

Terwijl er oorlog woedt in Europa wordt een jonge vrouw in de jaren '40 door haar moeder naar Malta gestuurd om op zoek te gaan naar haar verdwenen tante, met als enige aanknopingspunt een oude brief.

Aanwezigheid

Recensie

Een meeslepende historische roman over een verdwenen zus, een belofte en een eiland vol geheimen. Als een groot schandaal aan het licht dreigt te komen, vlucht Rosalie Delacroix in de jaren twintig weg van Parijs naar Malta, waar ze een nieuw leven hoopt op te bouwen. Twintig jaar later moet ook Florence Frankrijk ontvluchten als een groot familiegeheim uitkomt. Na lange omzwervingen komt ze aan bij haar moeder in Engeland, die een vreemd verzoek heeft: of Florence op zoek wil gaan naar haar verdwenen tante Rosalie, die naar verluidt op Malta woont. Maar er woedt oorlog in Europa, en het enige aanknopingspunt is een jaren oude brief... 'Het verborgen paleis' is vlot en prettig leesbaar geschreven. Voor lezers van Lucinda Riley en Santa Montefiore. Dinah Jefferies (Malakka, 1948) is een internationaal bekende Britse schrijver. Ze schreef meerdere boeken en haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789402711318 | 399 pagina's

Titel Het verborgen paleis
Auteur Dinah Jefferies
Secundaire auteur Erica van Rijsewijk
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, november 2022
Overige gegevens 399 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The hidden palace. - London : HarperCollins Publishers Ltd, (c)2022 - Vervolg op: Dochters van de Dordogne
ISBN 9789402711318
PPN 436692708
Genre oorlogsroman
Thematrefwoord Geheimen ; Tantes ; Malta; Wereldoorlog II
Taal Nederlands