Noah en het speurengeltje
Boek

Noah en het speurengeltje (2022)/ Lucinda Riley, Harry Whittaker, illustraties Marie Voigt ; vertaling [uit het Engels]: Erica Disco

Als Noah met zijn ouders op vakantie naar Griekenland gaat, raakt zijn knuffelkonijn Bertie kwijt. Zijn beschermengel Luna komt in actie om Bertie weer thuis te brengen. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een warm prentenboekje over engelen, vakantie en iets kwijtraken. Als Noah met zijn ouders op vakantie naar Griekenland gaat, raakt zijn knuffelkonijn Bertie kwijt. Maar zijn beschermengel Luna komt in actie om Bertie weer thuis te brengen. 'Noah en het speurengeltje' is in zachte stijl geschreven. Met sfeervolle, bladvullende illustraties in zachte kleuren. Lucinda Riley (1965 - 2021) was een bekende Ierse schrijver en acteur. Ze schreef tientallen boeken, waaronder de bestsellerreeks 'De zeven zussen'. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Beschermengeltjes'. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401617925

Titel Noah en het speurengeltje
Auteur Lucinda Riley
Secundaire auteur Harry Whittaker ; Marie Voigt ; Erica Disco
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Xander, 2022
Overige gegevens 56 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Oorspronkelijke Engelse uitgave: (c)2022
ISBN 9789401617925
PPN 437219011
Thematrefwoord Vakanties ; Knuffels ; Engelen ; Griekenland ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Beschermengeltjes
Boek

Beschermengeltjes (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Lucinda Riley