Romance dawn
Boek

Romance dawn (September 2021)/ story and art by Eiichiro Oda, translation Andy Nakatani

Luffy wil de allerbeste piraat ter wereld worden en niets kan hem tegenhouden. Met een lichaam van rubber gaat hij op zoek naar crewleden om zijn droom waar te maken. Japanse Engelstalige manga vol actie. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Het is de ultieme droom van Luffy om piraat te worden. Hij is vastberaden zich aan te sluiten bij Kapitein Shanks. Maar de kapitein vind hem nog veel te jong. Toch laat hij zich door niets of niemand tegen houden, ook niet wanneer hij per ongeluk Duivels fruit eet waarna zijn lichaam in rubber veranderd. Humor, avontuur en actie in dit allereerste deel van de immens populaire manga reeks, waarin de enthousiaste Monkey D. Luffy helemaal alleen op pad gaat om de koning der piraten te worden. Hij heeft natuurlijk wel crewleden nodig. Japans stripverhaal lees je van achter naar voren en van links naar rechts. Met voorin een lijst van de hoofdstukken en achterin wat extra informatie over de maker. 'One Piece' werd getekend voor het Shonen Jump Magazine, een blad gericht op jonge jongens, en is al ruim 25 jaar een van de bekendste manga-reeksen ter wereld. De reeks won meerdere prijzen, staat in het Guinness Book of Records (augustus 2022) als meest verkochte manga ter wereld, en er verschijnen nog steeds nieuwe delen. Engelse editie. Voor avontuurlijke stripliefhebbers vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 9781569319017 | 207 pagina's

Titel Romance dawn
Auteur Oda" Eiichiro
Secundaire auteur Andy Nakatani
Type materiaal Boek
Editie Shonen Jump Manga edition, thirty-first printing;
Uitgave San Francisco : VIZ Media, LLC, September 2021
Overige gegevens 207 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaald uit het Japans - Oorspronkelijke uitgave: Tokyo : Shueisha Inc., (c)1997 - 1e druk van deze uitgave: 2003
ISBN 9781569319017
PPN 437061248
Genre stripverhaal - avonturenroman
Taal Engels