Ruimterockers
Boek

Ruimterockers (november 2022)/ Tom Fletcher, vertaald [uit het Engels] door Mijke van Leersum ; illustraties binnenwerk en ontwerp door Dynamo

Sjors (ik-persoon), Neila en Ram worden door buitenaardse wezens ontvoerd en moeten met hun rockband een muziekcompetitie in de ruimte winnen om terug te kunnen komen op de aarde. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig jeugdboek over buitenaardse wezens, rockmuziek en een ruimteavontuur. Sjors (ik-persoon), Neila en Ram spelen in een band, een hele slechte rockband. Wanneer ze bijna beginnen te spelen bij hun optreden op school, worden ze plotseling de ruimte in gezogen. Er volgt een groot ruimteavontuur. Ze moeten een muziekwedstrijd in de ruimte winnen om terug te komen op de aarde. In vlotte, opgewekte stijl en met humor geschreven. Met stoere en vrolijke zwart-witillustraties. Tom Fletcher (Harrow, 1985)* is een wereldberoemde Britse kinderboekenschrijver, singer-songwriter, componist, pianist en gitarist. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. Geschikt voor lezers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030509172 | 357 pagina's

Titel Ruimterockers
Uniforme titel Ruimte rockers
Auteur Tom Fletcher
Secundaire auteur Mijke van Leersum
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, november 2022
Overige gegevens 357 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Space band. - Puffin Books, (c)2022
ISBN 9789030509172
PPN 436644517
Genre schoolverhaal - science-fiction - humoristische roman
Thematrefwoord Schoolleven ; Buitenaardse wezens ; Popgroepen
Taal Nederlands