Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Fantasia. Fantasia XVII, De verloren verbeelding
Boek

Fantasia. Fantasia XVII, De verloren verbeelding ([2022])/ Geronimo Stilton, Geronimo Stilton ; redactionele coördinatie: Maria Ballarotti ; redactie Italiaanse editie: Alessandra Rossi ; illustraties verhaal: Carla Debernardi (ontwerp) en Silvia Bigolin (ontwerp en kleur) ; vertaling [uit het Italiaans] Loes Randazzo

Geronimo moet koningin Imaginaria redden en de verbeelding levend houden door zelf een fantasierijk verhaal te schrijven. Zal het hem lukken? Met gekleurde illustraties. Met geurpagina's. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een levendig en fantasierijk jeugdboek waarin Geronimo op een sprookjesachtig avontuur gaat. Geronimo ontmoet in zijn dromen Imaginaria, de Koningin van de Verbeelding die gewond is geraakt door toedoen van de kwade tovenaar Kanavar. Ze heeft zijn hulp nodig om de verbeelding te redden. Dat kan alleen door een fantasierijk verhaal te schrijven. Eerst weet Geronimo niet waar hij moet beginnen, maar dan verschijnen er plotseling elfen, reuzen, heksen, ridders en draken door Rokford. Opgewekt en vlot geschreven. Met uitbundige kleurenillustraties en speelse typografie. Geronimo Stilton (1958) is het pseudoniem van de bedenker van de 'Geronimo'-serie, de Italiaanse jeugdauteur Elisabetta Dami. De populaire Geronimo-avonturen worden inmiddels bedacht en uitgewerkt door een team van schrijvers en tekenaars. Het boek (deel 17) maakt deel uit van de serie: 'Geronimo Stilton / Fantasia*'. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464019278 | 281 pagina's

Titel Fantasia. Fantasia XVII, De verloren verbeelding
Uniforme titel De verloren verbeelding
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Maria Ballarotti ; Carla Debernardi ; Silvia Bigolin ; Loes Randazzo ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2022]
Overige gegevens 281 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm - 1 stickervel
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Imaginaria. - Piemme, (c)2021
ISBN 9789464019278
PPN 437397254
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Helden ; Fantasie ; Verhalen schrijven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fantasia
Boek

Fantasia (2020-...)

vol. 17
Uitgeleend
Geronimo Stilton