Randje buitenspel [Dyslexie editie]
Boek

Randje buitenspel [Dyslexie editie] ([2022])/ Gerard van Gemert

Na een succesvol WK met Oranje speelt Stijn nu met Petchwood United in de Premier League. Hij mist zijn beste vriend Storm, die niet wilde kiezen voor het harde leven van de profvoetballer. Het voetballen bij Stijns nieuwe club loopt niet meteen lekker en dan wordt hij ook nog afgeperst. Vanaf ca. 12 jaar. In lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

Na een succesvol WK waar Stijn Wouters met het Nederlands elftal wereldkampioen is geworden, volgt voor hem een toptransfer naar de Engelse club Petchwood United. Maar Stijn mist zijn beste vriend en collega-international Storm erg en qua voetbal loopt het aanvankelijk ook niet lekker. Als zijn vriendin Femke een aantal dagen op bezoek komt wordt Stijn geconfronteerd met afpersing: betalen of Femke wordt ontvoerd. En dat alles in aanloop naar twee belangrijke wedstrijden, tegen Spartak Slovski in de kwalificatie voor de Champions League en tegen stadgenoot en aartsrivaal Petchwood Spurs. Kan Stijn met alle druk omgaan? Met vaart geschreven en toegankelijk verhaal waarbij het voetbal als decor voor een spannend verhaal dient, hoewel er ook af en toe beschrijvingen zijn van het verloop van een wedstrijd. Eerste deel van een nieuwe serie Stijn, gouden belofte' met dezelfde hoofdpersonen als in de inmiddels afgesloten serie 'De voetbalgoden' voor een jongere doelgroep. Uitnodigende omslagillustratie met een bewerkte kleurenfoto van een spetterende actie op het voetbalveld .In deze uitgave die bedoeld is voor kinderen met dyslexie is de tekst gedrukt in lettertype Dyslexie en rechts niet uitgelijnd. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463245494 | 148 pagina's

Titel Randje buitenspel [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2022]
Overige gegevens 148 pagina's - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave als reguliere druk: Alkmaar : Clavis, (c)2021 - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463245494
PPN 437193748
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal ; Chantage
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Stijn gouden belofte
Boek

Stijn gouden belofte (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Gerard van Gemert