Een huisdier! [Meeluisterboek]
Boek

Een huisdier! [Meeluisterboek] (2022)/ Rüdiger Bertram, met tekeningen van Heribert Schulmeyer ; vertaald [uit het Duits] door Annemarie Bon ; redactie: Ezra van Wilgenburg

Kai wil graag een huisdier maar mag dat niet vam zijn ouders. Samen met zijn onzichtbare vriend Coolman gaan ze naar de dierentuin waar ze weer grappige avonturen beleven en met een dier thuiskomen. AVI E3. Vanaf ca. 6,5 jaar. Met meeluistercode.

Aanwezigheid

Recensie

In dit zesde deeltje uit de Ankertjes-reeks (voor beginnende lezers) over Coolman, wil Kai dolgraag een huisdier maar dat mag helaas niet van zijn ouders. Samen met zijn onzichtbare, maar bijzonder avontuurlijke vriend Coolman gaat Kai naar de dierentuin om daar een geschikt dier uit te zoeken. Coolman kruipt op een olifant om mee te toeteren, zet een bril op de aap zodat deze meer op papa lijkt en stopt zelfs zijn hoofd in de bek van de leeuw. Kai ziet geen dier van zijn gading tot hij een klein muisje ontdekt dat hij mee naar huis neemt. Het muisje loopt al snel weg, maar gelukkig heeft Kai zijn onzichtbare vriend Coolman nog. Humoristisch eerste leesboekje op E3-niveau dat voortborduurt op de vorige Coolman-deeltjes. Voorkennis is daarbij niet nodig omdat de onzichtbare Coolman direct aan het begin wordt geïntroduceerd. Het boekje is verlevendigd met meerdere vrolijke kleurenillustraties waarvan een enkele een dubbele pagina beslaat. De Illustraties vullen het verhaal aan. Boekje dat uit vijf genummerde hoofdstukken bestaat is geschikt voor lezers vanaf ca. 6,5 jaar. Met code waarmee het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden op meeluisterboek.nl.

Specificaties

Nederlands | 9789463524933 | 41 pagina's

Titel Een huisdier! [Meeluisterboek]
Auteur Rüdiger Bertram
Secundaire auteur Heribert Schulmeyer ; Annemarie Bon ; Ezra van Wilgenburg
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2022
Overige gegevens 41 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Meeluisterboek. - Met inlogcode - Vertaling van: Ab in den Zoo!. - Hamburg : Verlag Friedrich Oetinger GmbH, (c)2014. - (Coolman und ich)
ISBN 9789463524933
PPN 43629821X
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dierentuinen ; Fantasievriendjes
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Coolman en ik
Boek

Coolman en ik (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Rüdiger Bertram
Vaantjes
Boek

Vaantjes (2015-...)

vol.
Uitgeleend