Speuren naar ridders & kastelen
Boek

Speuren naar ridders & kastelen een uitdagend zoek en (voor)leesboek ([2022])/ tekst: Ester Kerkhoff, redactie: Vitataal

Floris woont in een kasteel en wil ridder worden, net als zijn vader. Hij beleeft in het kasteel spannende avonturen. Interactief prentenboek om voor te lezen met zoekplaten en speciale zaklamp. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Floris woont in een kasteel. Hij wil later ridder worden en oefent met een houten zwaard. Binnen de veilige muren van zijn huis beleeft hij spannende avonturen. Interactief voorleesboek met bijzondere zoekplaten waaronder vrolijke afbeeldingen verborgen zitten. Met behulp van een kartonnen 'zaklamp' speur je de platen af naar bepaalde afbeeldingen die in het verhaal voorkomen en dat geeft een leuk effect. Kinderen zullen het geweldig vinden om dit zelf te doen. Verder bevat het boek ook weetjes over kastelen en een instructie over hoe je de zaklamp moet gebruiken. In dezelfde serie zijn al meerdere boeken verschenen met verschillende thema's. Het boek is zeer geschikt om voor te lezen aan jongere kinderen, ook aan de kinderen die hun aandacht nog niet goed bij het verhaal kunnen houden. Door het interactieve element is het een speels boek, geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463547093

Titel Speuren naar ridders & kastelen : een uitdagend zoek en (voor)leesboek
Auteur Ester Kerkhoff
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Type materiaal Boek
Uitgave Ede : Lantaarn Publishers, [2022]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm - Kartonnen zaklamp
ISBN 9789463547093
PPN 436784513
Thematrefwoord Ridders ; Kastelen ; Zoekboeken
Taal Nederlands