In het water
Boek

In het water voor kleine ontdekkingsreizigers ([2022])/ Anne-Kathrin Behl, vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; redactie en productie: Vitataal

Prentenboek over verschillende dieren in en nabij het water. Met bewegende onderdelen. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

We gaan op ontdekkingstocht in en rond het water. Hier worden dieren uitgelicht, waaronder de kikker, de bever en de ijsvogel. Ook zien we vissen die zich tussen de waterplanten verstoppen en die eveneens uitgeschoven kunnen worden. De ijsvogel jaagt op hen met zijn scherpe snavel. Het verhaal wordt niet echt afgerond, maar er worden acht dieren besproken. Het korte verhaal is op rijm en geeft informatie over de dieren. De namen van de dieren zijn dikgedrukt. Het interactieve element maakt de informatie sprekender. Een kleurrijk, vierkant, hardkartonnen prentenboekje met verschuifbare onderdelen. Eenvoudig, maar effectief. Een aanwinst voor de peuterboekjes. Van dezelfde auteur verschenen o.a. 'In het bos' en 'In de zee'. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048320370

Titel In het water : voor kleine ontdekkingsreizigers
Auteur Anne-Kathrin Behl
Instelling /Nosy Crow, London ; /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Tekst: (c)Nosy Crow. - Uitgave in samenwerking met de National Trust - Vertaling van: River. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2022. - (Big outdoors for little explorers)
ISBN 9789048320370
PPN 43717946X
Thematrefwoord Waterfauna ; Beweegbare boeken ; Eenden ; Reigers ; Otters
Taal Nederlands