Clifford
DVD

Clifford the big red dog ([2022])/ directed by Walt Becker

Twee filmavonturen waarin honden centraal staan: in de ene film een gigantische hond, in de andere film zes pubs die een stad redden. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Clifford : the big red dog: De tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad. Paw Patrol: Paw Patrol - De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden. IMDB score: 6/10. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 8719372015957

Titel Clifford : the big red dog
Uniforme titel Paw patrol
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Walt Becker ; Cal Brunker ; Julia Tan ; Jack Whitehall
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Paramount, [2022] - [Utrecht] : distributed by Dutch FilmWorks
Overige gegevens 2 dvd-video's (92, 82 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands, Engels of Frans gesproken, ondertiteld in het Nederlands, Engels of Frans - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Spin Master Entertainment, 2021
ISBN 8719372015957
PPN 437418189
Genre dierenleven
Taal Engels