LEGO® City
Boek

LEGO® City in het safaripark : trek, schuif en draai aan dit boek! ([2022])

De parkwachters rijden in hun jeep door het safaripark om dieren te helpen of te bekijken. Kan jij de parkwachters helpen? Trek, schuif of draai en leer over de dieren in het park. Prentenboek met schuifelementen en flapjes. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Recensie

De parkwachters rijden in hun jeep door het safaripark om dieren te helpen of te bekijken. Ze rijden langs de apen om hen eten te geven, bekijken olifanten bij de waterpoel, zien vaderleeuw die op wacht staat en moederleeuw die op jacht is voor haar welpen. Het hardkartonboek uit de 'Lego City-reeks' met twee ronde hoeken heeft vier spreads. De rijmende tweeregelige tekst staat in speels lettertype boven de linkerpagina. Daarnaast is er op elke dubbele pagina een spreekwolk. Op elke spread staat er een vraag voor de jonge kijker: 'Hoeveel bananen tel jij?' of 'Wat eten de babyolifanten?'. Het verhaal heeft niet veel om het lijf. Er is wel veel te zien op de pagina's, dus zal het vooral een kijkboekje zijn. De bontgekleurde en digitaal vervaardigde illustraties zijn uiteraard schatplichtig aan Lego. De aantrekkelijkheid zit vooral in de bewegende elementen. Het boek heeft trek-, schuif- en draaionderdelen. Het omslag bevat ook een interactief element. Ook verkrijgbaar in de reeks 'LEGO City' zijn 'Bij de brandweer' en 'Op de bouwplaats'. Stevig, vierkant formaat. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030508724

Titel LEGO® City : in het safaripark : trek, schuif en draai aan dit boek!
Uniforme titel In het safaripark
Type materiaal Boek
Editie Druk: 01;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie ISBN ontleend aan de barcode op de achterterkant. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Lego® City : Safari rescue : a push, pull and slide book. - London : Macmillan Children's Books, 2022
ISBN 9789030508724
PPN 437130673
Thematrefwoord Safariparken ; Beweegbare boeken ; Rijmvertellingen ; Lego
Taal Nederlands