Let op: Vrijdag 26 april is Rozet om 20 uur gesloten. Zaterdag 27 april (Koningsdag) is Rozet de hele dag gesloten.
Sam Schoffel en de dievendag
Boek

Sam Schoffel en de dievendag (2021)/ Paul van Loon, met tekeningen van Marja Meijer

Superspeurder Sam en haar speurhond Huub lossen alle misdaden in de buurt op. Op een dag raakt bijna iedereen iets kwijt. Wat is er aan de hand? Verhaal in de vorm van een toneelstuk. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar

Aanwezigheid

Recensie

Derde deeltje uit de serie 'Toneellezen met Paul van Loon', na 'Sam Schoffel en de zaak van de schildpad' (2018) en 'Sam Schoffel en de verdwenen baby' (2019) over meester-speurder Sam Schoffel, die samen met haar speurhond Huub alle misdaden in de buurt voor twee repen chocolade oplost. Plotseling is iedereen iets kwijt. Washandjes zijn bij de buurvrouw van de lijn gehaald, de fopspeen van Jaaps broertje is weg, kaarsen van Vera zijn verdwenen, de moeder van Floor mist een gouden armband en de vader van H2O mist een modelvliegtuig. Zelf raakt Sam haar hoed kwijt. Na intensief speurwerk vindt ze de dief, maar wordt dan misselijk van alle chocola. Aan de binnenkant van de omslag worden alle personages geïntroduceerd. Elk hoofdstuk wordt kort ingeleid, waarbij een voorstel wordt gedaan voor de verdeling van de leesrollen. Korte zinnen met gebruik van hoofdletters en interpunctie. Tussenstukjes met gedachten van Sam zijn cursief gedrukt. Rustige bladspiegel met sfeervolle illustraties in zachte kleuren. Humorvolle moderne bewerking van het eerder verschenen verhaal 'De Allesdief' (1993) dat als herziene heruitgave verscheen als 'Sam Schoffel doet het weer' (2014) tot een leesoefenboekje in toneelvorm. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048739042 | 59 pagina's

Titel Sam Schoffel en de dievendag
Uniforme titel Sam Schoffel
Auteur Paul van Loon
Secundaire auteur Marja Meijer
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2021
Overige gegevens 59 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Toneellezen met Paul van Loon - 1e druk: 2020 - Oorspronkelijke titel: De allesdief. - 1993. - (Sam Schoffel meester-speurder) en (Bizon Boek)
ISBN 9789048739042
PPN 43748145X
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Verdwijningen ; Diefstallen ; Samenleesboeken
Taal Nederlands