Vos en Haas
Boek

Vos en Haas zoete soep en andere verhalen om van te snoepen (2022)/ Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing

Verhalen over Vos en Haas worden afgewisseld met recepten om zelf o.a. koekjes te maken. Onder begeleiding vanaf ca. 5 jaar; zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vos en Haas, bekend van andere boeken, wonen gezellig samen. Haas zit lekker te lezen, Vos verveelt zich. Het boek dat hij dan uit de kast pakt, is een kookboek en samen gaan de vrienden lekkere dingen maken, soms geholpen door hun vriend Uil. Een mooi uitgegeven prenten-, lees-en doeboek met verhalen over vriendschap in een warme, geborgen sfeer die gevolgd worden door recepten. Ze nodigen uit om samen met ouders/verzorgers aan de slag te gaan. In dit boek staat de tekst in twee kolommen in een grote, duidelijke letter; sommige woorden zijn net als in de gelijknamige leesboeken extra groot gedrukt. De recepten staan op lichtgeel gekleurd papier en zijn in een iets kleiner lettertype gedrukt. De leuke tekeningen vormen een geheel met de tekst en recepten. Achterin is een register van de recepten en voorin is een inhoudsopgave opgenomen. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar; zelf lezen en samen doen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401487054 | 45 pagina's

Titel Vos en Haas : zoete soep en andere verhalen om van te snoepen
Auteur Sylvia Vanden Heede
Secundaire auteur Thé Tjong-Khing
Type materiaal Boek
Editie Nieuwe uitgave;
Uitgave Tielt : Lannoo, 2022
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 33 cm
Annotatie Tekst: Sylvia Vanden Heede ; illustraties: Thé Tjong-Khing - Oorspronkelijke titel: Het koekboek van Vos en Haas. - Tielt : Uitgeverij Lannoo, (c)2001
ISBN 9789401487054
PPN 437397475
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Koken ; Vriendschap
Taal Nederlands