De familie Boef & de nieuwe agent
Boek

De familie Boef & de nieuwe agent ([2022])/ Anders Sparring, Per Gustavsson, vertaald [uit het Zweeds] door Sophie Kuiper

Tuur heeft een probleem. Een nieuwe agent wil de familiehond Smeris meenemen als de familie niet kan bewijzen dat Smeris met echt geld gekocht is. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een kinderboek in de reeks over de familie Boef*. De leden van de familie Boef dragen boevenmaskers en gestreepte truien. Tuur Boef zit met een probleem. Een nieuwe agent wil hond Smeris meenemen en hem naar de Noordpool sturen als de familie niet kan aantonen dat Smeris gekocht is met echt geld. Tuur houdt niet van stelen, maar zijn familie koopt nooit iets met echt geld. Vlot en met humor geschreven. Met stripachtige illustraties in zachte kleuren. Anders Sparring (1969) is een Zweedse scenarioschrijver, acteur en jeugdauteur. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464018813 | 62 pagina's

Titel De familie Boef & de nieuwe agent
Uniforme titel De familie Boef en de nieuwe agent
Auteur Anders Sparring
Secundaire auteur Per Gustavsson ; Sophie Kuiper
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2022]
Overige gegevens 62 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Familjen Knyckertz och snutjakten. - Stockholm : Natur & Kultur, (c)2019
ISBN 9789464018813
PPN 437446425
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Honden ; Ontsnappingen ; Gezin ; Voorleesboeken
Taal Nederlands