De roadtrip van je leven
Grote Letter Boek

De roadtrip van je leven (2022)/ Lizzie van den Ham & Lily Frank, tekstredactie: Jen Minkman, Marijke F. Jansen & Marijke Vos

Als een reisblogster en de broer van haar beste vriendin een roadtrip maken, komen beiden tot nieuwe inzichten en een nieuwe kijk op elkaar.

Aanwezigheid

Recensie

Eline de Vries is een reisblogger die door een auto-ongeluk al een paar maanden thuis zit en geen auto meer durft te rijden. Ze kijkt ernaar uit om naar Sicilië te vliegen om haar beste vriendin Beatrice (Bé) te bezoeken, die daar al een tijdje zit. Maar dan stelt Bé voor dat Eline met Bé's auto naar Sicilië rijdt. Niet alleen, maar samen met Bé's broer Marcus. Die heeft zelf een drukke baan in de boekhandelsketen van zijn ouders, en is wel toe aan een break. Gezellig om samen te reizen, zo redeneert Bé, en bovendien heeft zij dan een auto tot haar beschikking op Sicilië. Eline en Marcus kennen elkaar uit het verleden, maar hebben niet perse de beste herinneringen aan elkaar. Toch gaan ze samen op pad. Het wordt een roadtrip om nooit te vergeten en een die beiden meer inzichten brengt dan verwacht. Licht en luchtig boek, dat je zo uitleest. Leuk voor bijvoorbeeld de vakantie. Achter in het boek staat voor de liefhebber ook nog wat bonusmateriaal en een link naar de onderweg geschreven reisblogs.

Specificaties

Nederlands | 9789036440141

Titel De roadtrip van je leven
Auteur Lizzie van den Ham
Secundaire auteur Lily Frank ; Jen Minkman
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Grote Letter Bibliotheek, 2022
Overige gegevens .. pagina's - 23 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, 2020 - Met grote letters gedrukt
ISBN 9789036440141
PPN 437479463
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands