Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Het allermooiste boek over vogels
Boek

Het allermooiste boek over vogels ([2022])/ geïllustreerd door Val Walerczuk, geschreven door Tom Jackson ; vertaling [uit het Engels]: Joost Mulder

Maak kennis met twintig vogels van over de hele wereld, zoals de reuzentoekan, de waaierduif en de keizerspinguïn. Kijk en leer hoe en waar ze leven, hoe ze zich gedragen en andere leuke weetjes. Grote uitgave met levensechte kleurenillustraties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een rijk geïllustreerd kinderboek met wetenswaardigheden over allerlei verschillende vogels. Maak kennis met de werelden van kleurrijke quetzal, de supersnelle slechtvalk en de stoere keizerspinguin. Met veel interessante weetjes over hoe en waar de vogels leven: leer bijvoorbeeld waarom een flamingo roze is, hoe een pelikaan zijn voedsel vangt en waarom de geelvleugelara graag klontjes gedroogde klei eet. Een boek om telkens opnieuw op te pakken en doorheen te bladeren, niet in het minst vanwege de vele hyperrealistische en kleurrijke illustraties van Val Walerczuk. Tom Jackson (1972) is een internationaal bekende Britse zoöloog en reisschrijver. Zijn werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. Eerder in deze serie verschenen onder meer 'Het allermooiste boek over oerdieren*' en 'Het allermooiste boek over 'paarden**'. Voor alle vogelliefhebbers vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025777050 | 80 pagina's

Titel Het allermooiste boek over vogels
Auteur Val Walerczuk
Secundaire auteur Tom Jackson ; Joost Mulder
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Gottmer, [2022]
Overige gegevens 80 pagina's - gekleurde illustraties - 38 cm
Annotatie Vertaling van: The magnificent book of brids. - Weldon Owen International, L.P., (c)2020
ISBN 9789025777050
PPN 436699095
Rubriekscode 598.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vogels
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Vogels