Land van de Vier Bergen
Boek

Land van de Vier Bergen (april 2022)/ Teun en Wim van Baaren, met illustraties van Cornelie Gogelein ; redactie: Hanny Schoonderwoerd

Teun logeert bij zijn opa en oma en ontdekt een geheime tunnel die naar het Land van de Vier Bergen leidt. Daar beleeft hij met zijn vriendin Anne en zijn opa de spannendste avonturen. Met zwart-wit en gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Een avonturenroman over de jonge Teun, die om een onderwerp voor zijn spreekbeurt te vinden een reis maakt naar een geheimzinnig land. Teun gaat met zijn vriendin Anne logeren bij zijn opa en oma en daar ontdekt hij een geheime tunnel die naar het Land van de Vier Bergen gaat. Daar wonen dieren die zijn hulp hard nodig hebben. Samen met Anne en zijn opa gaat hij het avontuur aan en wordt hun moed op de proef gesteld. Dan is er nog de vreemde Meneer Troost die iets in van plan is! En wat is er waar van de Legende van de Blauwe Draak? In elk geval heeft Teun genoeg materiaal voor zijn spreekbeurt! In spannende maar opgewekte stijl geschreven. Met zwart-wit en gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083227801 | 168 pagina's

Titel Land van de Vier Bergen
Auteur Teun van Baaren
Secundaire auteur Wim van Baaren ; Cornelie Gogelein ; Hanny Schoonderwoerd
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Oudewater] : Van Baaren Boeken, april 2022
Overige gegevens 168 pagina's - zwart-wit en gekleurde illustraties - 22 cm
ISBN 9789083227801
PPN 437452867
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Dieren ; Logeren ; Grootvaders
Taal Nederlands