Schaduw
Boek

Schaduw Stars verhaal (2022)/ Lucinda Riley, vertaling: Dieuwke van der Veen, Erica Disco en Kees van Weele

Zeven zussen krijgen na het overlijden van hun rijke adoptief vader aanwijzingen over hun afkomst; Star, een verlegen, onzekere vrouw die samenwoont met haar zusje, gaat op zoek naar haar roots.

Aanwezigheid

Recensie

Star (27) is een verlegen onzekere vrouw die samenwoont met haar zusje CeCe. Wanneer CeCe een nieuw appartement in Londen wil kopen, is voor Star de tijd rijp om op eigen benen te gaan staan. Star en CeCe zijn, net als hun vijf zusjes, adoptiefkinderen van de rijke Pa Salt die de baby's vanuit alle hoeken van de wereld naar zijn huis aan het Meer van Geneve heeft gehaald. Na de dood van Pa ontvangt elk van zijn dochters een envelop met daarin aanwijzingen over hun afkomst. Ook Star gaat op zoek naar haar roots en dit brengt haar naar een boekwinkel in hartje Londen, waar ze gaat werken. Daar hoort ze meer feiten over haar familieverleden die leiden naar high society kringen in Londen, het charmante Lake District en historische figuren zoals Alice Keppel en Beatrix Potter. Complexe familieroman met glamour, geheimen, romantiek en verrassende wendingen. De sympathieke personages vertonen echte emoties en het boeiende verhaal geeft een sfeervolle indruk van de countryside. Deel 3 uit 'De zeven zussen-serie', genoemd naar de zeven sterren van de Pleiaden.

Specificaties

Nederlands | 9789401617840 | 588 pagina's

Titel Schaduw : Stars verhaal
Auteur Lucinda Riley
Secundaire auteur Dieuwke van der Veen
Type materiaal Boek
Editie Achttiende druk;
Uitgave Haarlem : Xander, 2022
Overige gegevens 588 pagina's - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2018 - Met literatuuropgave - Vertaling van: The shadow sister. - Pan Macmillan, (c)2016. - (De zeven zussen : 3)
ISBN 9789401617840
PPN 436916479
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De zeven zussen-serie
Boek

De zeven zussen-serie (2017-...)

vol. dl. 3
Uitgeleend
Lucinda Riley