Zugether
Boek

Zugether de kracht van verbinding : 25 manieren voor meer vriendschap, verbinding en aandacht voor elkaar ([2022])/ David de Kock en Arjan Vergeer

Praktische gids voor het verbeteren van relaties en het bereiken van meer verbondenheid met de omgeving. Met illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische gids om de verbinding met de omgeving te intensiveren. In deze jachtige tijd lijkt iedereen vooral met zichzelf bezig te zijn. Maar om geluk te ervaren, hebben mensen juist sterke verbondenheid met hun omgeving nodig. 'Zugether' bestaat uit vijfentwintig krachtige en levensveranderende oefeningen om de verbinding met anderen te verdiepen. Met aandacht voor o.a.: vriendschappen verdiepen, aandachtig aanwezig zijn, gesprekstechnieken, het leren van de zes liefdestalen, en optimistischer en vol vertrouwen leven. Er is een online omgeving met oefeningen die ook toegang verleent tot de 'Zugether-community' waar mensen hun ervaringen kunnen delen. Op sympathieke toon en toegankelijk geschreven. Met veel creatieve doe-oefeningen. Met uiteenlopende illustraties.Arjan Vergeer en David de Kock zijn auteurs. Ze zijn de oprichters van '365 Dagen Succesvol' en hebben het gelijknamige boek geschreven.

Specificaties

Nederlands | 9789493213357 | 219 pagina's

Titel Zugether : de kracht van verbinding : 25 manieren voor meer vriendschap, verbinding en aandacht voor elkaar
Auteur David de Kock
Secundaire auteur Arjan Vergeer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Maven Publishing, [2022]
Overige gegevens 219 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789493213357
PPN 436310627
Rubriekscode 415.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Intermenselijke relaties
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Intermenselijke relaties