De betoverde boom
Boek

De betoverde boom ([2023])/ Mikki Lish & Kelly Ngai, uit het Engels vertaald door Barbara Lampe

De opa van Hedy en Spencer zit gevangen in een sneeuwbol. Samen met hun neefje en nichtje zetten ze alles op alles om de betoverde boom te vinden en hun geliefde opa te redden. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een fantasierijk verhaal in de serie 'Het mysterieuze huis*'. De opa van Hedy en Spencer zit in de nesten: hij is gevangen in een sneeuwbol en daar komt zelfs een beroemde goochelaar niet uit. Samen met hun neefje en nichtje moeten Hedy en Spencer alles op alles zetten om hun geliefde opa te redden. Om de betoverde boom(de bron van alle magie) te vinden, moeten de kinderen zich een weg zien te banen door de catacomben van Parijs. Maar de geesten en monsters die zich daar bevinden zijn niet alleen maar van goede wil. Spannend en sfeervol geschreven. Met een kleine zwart-witillustratie aan het begin van ieder hoofdstuk. Mikki Lish is een Amerikaans-Australische auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000375875 | 237 pagina's

Titel De betoverde boom
Auteur Mikki Lish
Secundaire auteur Kelly Ngai ; Barbara Lampe
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2023]
Overige gegevens 237 pagina's - 23 cm
Annotatie Rug vermeldt: 3 - Vertaling van: The spellbound tree. - Somerset : Chicken House, (c)2022 - Vervolg op: De landkaart van de tovenaars
ISBN 9789000375875
PPN 436644053
Genre sprookjes - griezelverhaal
Thematrefwoord Zoektochten ; sprookjesfiguren ; Griezelen ; Magie
Taal Nederlands