Het zeemonster
Boek

Het zeemonster (2022)/ geschreven door Tommy Greenwald en Callie Goff & illustraties van Elisa Ferrari, vertaling [uit het Engels]: Simone Ruitenbeek ; redactie: Mariëlle Heemskerk, Jana van de Hoek, Jetty Koster (chef), Nicoline Streng ; technische bewerking: Gidy Blom ; aan deze editie werkten mee: Grafisch Goed

Kwik, Kwek en Kwak gaan als gastleerlingen naar een school in Venetië, waar iets mysterieus aan de hand is. Er zwemt iets griezeligs door de kanalen. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk, mysterieus en griezelig jeugdboek in de 'Club Donald Duck griezelbende*'-serie.Kwik, Kwek en Kwak gaan als gastleerlingen naar een school in Venetië. Ze hebben het super naar hun zin. Ze eten huisgemaakte pizza en gaan met de boot over de kanalen naar school. Maar er is iets mysterieus aan de hand. Er zwemt iets griezeligs in de kanalen en ze ontdekken een vreemd persoon met een gouden masker. Samen moeten ze ontdekken wat er in Venetië aan de hand is. Vlot en met humor geschreven. Met gekleurde illustraties in stripstijl en speelse vormgeving en typografie. Geschikt voor lezers vanaf ca. 9 jaar.Tommy Greenwald (1962) is schrijver, toneelschrijver, jeugdauteur en reclamemaker. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789463056588 | 229 pagina's

Titel Het zeemonster
Auteur Tommy Greenwald
Instelling /The Walt Disney Company
Secundaire auteur Callie Goff ; Elisa Ferrari ; Simone Ruitenbeek ; Mariëlle Heemskerk ; Gidy Blom
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hoofddorp] : DPG Media B.V., 2022 - Utrecht : distributie voor Nederland: Aldipress B.V.
Overige gegevens 229 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Omslagtitel: Het zeemonster!. - Colofon vermeldt: (c)2022 Disney
ISBN 9789463056588
PPN 437219046
Genre griezelverhaal - schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Zeemonsters ; Venetie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Club Donald Duck griezelbende
Boek

Club Donald Duck griezelbende (2021-...)

vol. 3
Uitgeleend