Creatief met Cricut™
Boek

Creatief met Cricut™ 25 inspirerende projecten voor elke Cricut-fan ([2022])/ Joan Berris & Vera Mols, fotografie: Stefanie Faveere, Rozelie Haaksman en Joris Crombé

Uitleg over de werking en mogelijkheden van (snij)plotters, warmtepersen en materialen van het merk Cricut. Met vijfentwintig werkstukken voor sier- en gebruiksvoorwerpen.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief boek over hobbyprojecten met (snij)plotters, warmtepersen en materialen van het merk Cricut. Het boek bevat inleidende informatie over de software die Cricut-machines gebruiken, de verschillende machines die op de markt zijn en de materialen die nodig zijn voor het gebruik. Aan bod komen vijfentwintig creatieve werkstukken voor sier- en gebruiksvoorwerpen, zoals een muurlampje, een gepersonaliseerde pet of sprekende kerstversiering. Helder en begrijpelijk geschreven. Met een lexicon met veelgebruikte termen, verhelderende illustraties, stap-voor-stapfoto's in kleur, sjablonen en links naar instructiefilmpjes. Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren hobbyisten.

Specificaties

Nederlands | 9789401486910 | 143 pagina's

Titel Creatief met Cricut™ : 25 inspirerende projecten voor elke Cricut-fan
Auteur Joan Berris
Secundaire auteur Vera Mols ; Stefanie Faveere
Type materiaal Boek
Uitgave [Tielt] : Lannoo, [2022]
Overige gegevens 143 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
ISBN 9789401486910
PPN 437870154
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Snijmachines; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Snijmachines