Dodemansrit
Boek

Dodemansrit ([2023])/ M.G. Leonard en Sam Sedgman, met illustraties van Elisa Paganelli ; vertaling [uit het Engels]: Anne Douqué

Alex (12) reist samen met zijn oom met de Eurostar trein naar Duitsland. Zij onderzoeken daar een raadselachtige dood en een oude familievloek. Hiervoor moeten ze wel undercover gaan. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw avontuur uit de 'Dader op het spoor*'-serie.Na een raadselachtig sterfgeval in de familie roept baron Essenbach de hulp in van Alex en oom Ben. Ze nemen de Eurostar naar Parijs, waar de baron hen vertelt over een griezelig mysterie. De familieleden van zijn vrouw, de Kratzensteins, zijn invloedrijke spoorwegmagnaten en heel rijk. Maar volgens een oude legende zijn ze ook vervloekt. Vermomd als verre familieleden nemen Alex en oom Bende trein naar de top van de Brockenberg. Daar raken ze ingesneeuwd. Kunnen ze de geheimen ontrafelen voordat het noodlot toeslaat? Spannend maar lichtvoetig geschreven. Met schetsachtige zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Sam Sedgman (1974) is een Britse auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026156816 | 311 pagina's

Titel Dodemansrit
Auteur M.G. Leonard
Secundaire auteur Sam Sedgman ; Elisa Paganelli ; Anne Douqué
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2023]
Overige gegevens 311 pagina's - zwart-wit illustraties, kaart - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Danger at Dead Man's Pass. - Macmillan Children's Books, (c)2022. - (Adventures on trains)
ISBN 9789026156816
PPN 436627833
Genre avonturenroman - detectiveroman
Thematrefwoord Treinreizen ; Moorden ; Vervloekingen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dader op het spoor
Boek

Dader op het spoor (2020-...)

vol. 4
Uitgeleend
M.G. Leonard