Op de boerderij
Boek

Op de boerderij mijn allereerste flapboek ([2022])/ illustraties en tekst: Klaus Bliesener, Nederlandse vertaling [uit het Duits]: ZNU

Op de boerderij is altijd heel erg veel te doen. Kijk mee in dit interactieve prentenboek. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

þMijn eerste flapboek - Op de boerderij' is een kartonboek met afgeronde hoeken. Aan de rechterkant heeft het boek gekleurde tabs, die ervoor zorgen dat de pagina's eenvoudig kunnen worden omgeslagen. Elke dubbele pagina heeft bovendien een extra grote flap, die eveneens gemakkelijk te openen is. Het boekje verhaalt over verschillende personen op de boerderij, en wat zij daar doen. Zo gaat Nora de varkens voeren, brengt Sara het paard naar de stal en gaat Lucas eieren rapen. Elk blokje tekst is voorzien van een vraag, waarbij de lezer direct wordt aangesproken: 'Zie jij wie er boven de kippen woont'? Deze vragen en de grote flappen maken het boek interactief. De illustraties zijn kleurrijk, met gesofte kleuren en allerlei dieren. Het boekje geeft een goed beeld van de werkzaamheden op de boerderij, maar is verder weinig onderscheidend. Voor kleine boeren en boerinnen vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044761429

Titel Op de boerderij : mijn allereerste flapboek
Uniforme titel Mijn allereerste flapboek
Auteur Klaus Bliesener
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2022]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 × 20cm
Annotatie Met extra grote klapdeurtjes - Vertaling van: Auf dem Bauernhof. - Ravensburg : Ravensburger Buchverlag Otto Maier GmbH, (c)2020. - (Mach auf! Schau rein!)
ISBN 9789044761429
PPN 43745892X
Thematrefwoord Boerderijen
Taal Nederlands