The Sandhamn murders. Seizoen 5
DVD

The Sandhamn murders. Seizoen 5 ([2022]), directors Mattias Ohlsson, Niklas Ohlsson

Moorden op en rond het idyllische eiland Sandhamn bij Stockholm worden opgelost door rechercheur Thomas Andreasson die een persoonlijke band met het eiland heeft.

Recensie

Seizoen 5 (2015) van een Zweedse detectiveserie naar de boeken van Viveca Sten, een Zweedse juriste die sinds haar jeugd de zomers doorbrengt op het idyllische eiland Sandhamn voor de kust van Stockholm. Hoofdpersonen zijn Thomas Andreasson (Jakob Cedergren), een rechercheur die na een persoonlijk drama te werk is gesteld op Sandhamn en zijn jeugdvriendin Nora Linde (Alexandra Rapaport), die daar een zomerhuis bezit en officier van justitie is. Nora staat voor veel veranderingen, zowel in haar privé- als in haar professioneel leven. Ze heeft het geschopt tot officier van justitie, en wordt nog steeds bijgestaan door haar trouwe assistent Pär. De chemie tussen haar en Alexander is er nog steeds, maar hij heeft vooral oog voor Vicky. Ondertussen wordt Nora door iemand anders het hof gemaakt. Dit vijfde seizoen bestaat uit drie nieuwe, spannende films uit het Vivica Sten-universum: 'Angelica, 'Lili, en 'Olivia. IMDb score: 7/10.

Specificaties

Zweeds | 5407003483505

Titel The Sandhamn murders. Seizoen 5
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mattias Ohlsson ; Niklas Ohlsson ; Jakob Cedergren ; Alexandra Rapaport ; Viveca Sten
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2022]
Overige gegevens 1 dvd-video (3 × 90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op de boeken van Viveca Sten - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Filmlance International, 2015
ISBN 5407003483505
PPN 43783381X
Genre detectiveroman
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
The Sandhamn murders
Boek

The Sandhamn murders (2014-...)

vol. Seizoen 5
Uitgeleend