Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Tsjechië
Boek

Tsjechië ([2022])/ vertaling [uit het Frans] Petra van Caneghem, directeur van de reeks en auteur Philippe Gloaguen ; adjunctredacteuren Benoît Lucchini en Amanda Keravel

Aanwezigheid

Recensie

Deze 'Trotter' biedt een heleboel informatie voor een reis naar Tsjechië. Deze actuele reisgids opent met enkele veelgestelde vragen, een overzicht van wat je zeker niet mag missen, een overzichtskaart, een kort praktisch stukje (klimaat, nuttige adressen) en algemene informatie over mens, maatschappij, natuur en cultuur. Vervolgens wordt gedetailleerd ingegaan op de verschillende regio's. Veel aandacht gaat naar de stad Praag. Bij elke regio wordt een aantal plaatsen en steden besproken, met plattegronden, nuttige adressen en bezienswaardigheden, en paarse kaders met budgetvriendelijke tips voor overnachtingen, eten en drinken. De gids bevat enkele kleurenfoto's en diverse kaartjes en plattegronden in kleur of zwart-wit. De lay-out is sober, zij het dat er in deze editie wel met paarse kaders, titels en icoontjes wordt gewerkt. Voor het overige biedt de gids nog steeds degelijke en kritische informatie voor rugzaktoeristen en andere avonturiers. Beknopt register. Overzichtelijke tweekleurendruk met overzichtskaarten op het omslag; kleine druk. Geactualiseerd.

Specificaties

Nederlands | 9789401482486 | 418 pagina's

Titel Tsjechië
Auteur Philippe Gloaguen
Secundaire auteur Petra Van Caneghem ; Benoît Lucchini
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2022] - Houten : Uitgeverij Terra Lannoo
Overige gegevens 418 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Praag - Met register - Vertaling van: Rép. tchèque-Slovaquie. - Paris : Hachette. - (Le routard)
ISBN 9789401482486
PPN 437920887
Rubriekscode Tsjechië 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tsjechie; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Tsjechië

Relaties/Serie

Trotter
Boek

Trotter gidsen voor de wereldreiziger (1992-...)

vol.
Uitgeleend