Voor de storm
Boek

Voor de storm (2021)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Huberte Vriesendorp

Het gaat niet goed met Blauwster, de leider van de DonderClan. Vuurhart neemt steeds meer taken van haar over. Als de eigenwijze Wolkpoot door mensen wordt meegenomen, gaat Vuurhart hem zoeken. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vuurhart is inmiddels commandant van de Donderclan. Sinds de confrontatie met Tijgerklauw gaat het niet goed met Blauwster, de leider van de Clan. Vuurhart neemt veel verantwoordelijkheden over. Hij leidt de verdediging van de Clan, maar maakt zich zorgen om zijn protégé Wolkpoot. Deze is bij mensen geboren en trekt daar steeds weer naartoe. Wanneer Wolkpoot door 'tweebeners' wordt meegenomen, gaat Vuurpoot hem, met twee andere katten, redden. Mooi gebonden boek. Het is een boeiend verhaal met uitgebreid beschreven personages, waarbij deze toch duidelijk katten blijven. Er worden onder andere een aantal niet-bestaande 'katse' woorden gebruikt (tweebeen, poesiepoes). Vierde deel uit de serie 'Warrior Cats'. In deze editie zijn voor- en achterin niet de kaartjes van het gebied waarin de katten leven opgenomen. Eventueel apart te lezen, maar kennis van de vorige delen is aan te bevelen. Een must voor kattenliefhebbers. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789078345312 | 373 pagina's

Titel Voor de storm
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Huberte Vriesendorp
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens, 2021
Overige gegevens 373 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Fantoom, 2010 - Vertaling van: Rising storm. - Working Partners, (c)2005. - (Warrior cats)
ISBN 9789078345312
PPN 437954757
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats
Boek

Warrior cats (2009-...)

vol. 4
Uitgeleend
Erin Hunter