Terug
Boek

Terug ([2022])/ Elias & Agnes Våhlund

Alle kinderen die ontvoerd waren zijn weer terug bij hun ouders, maar de superhelden hebben het gevoel dat er iets niet klopt. Ondertussen wordt Rozenheuvel overspoeld door inbraken. Lisa vermoedt dat er een verband tussen de twee zaken bestaat. Met gekleurde illustraties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend en vermakelijk kinderboek over de avonturen van een groep jonge superhelden. Alle kinderen die in het vorige deel van 'Handboek voor Superhelden' ontvoerd waren, zijn weer thuis bij hun families. Maar de superhelden zijn er niet helemaal gerust op: er klopt iets niet. Waarom zou iemand zoveel moeite doen om al die kinderen te ontvoeren, om ze een paar dagen later weer vrij te laten? Op hetzelfde moment wordt Rozenheuvel overspoeld door een golf aan inbraken. Lisa is ervan overtuigd dat er een verband moet zijn. 'Terug' bestaat uit paginavullende avontuurlijke en stripachtige illustraties in fullcolor, met korte tekstfragmenten in gekleurde kaders. Spannend en eenvoudig geschreven. De Zweedse Elias en Agnes Våhlund maken samen de kinderboekenserie 'Handboek voor superhelden*', waarvan dit het zevende deel is. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089673817 | 94 pagina's

Titel Terug
Auteur Elias Våhlund
Secundaire auteur Agnes Våhlund ; Femke Muller
Type materiaal Boek
Uitgave [Hoorn, (NH)] : Hoogland & Van Klaveren, [2022]
Overige gegevens 94 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Nederlandse vertaling uit het Zweeds: Femke Muller. - Tekst Elias Våhlund, illustraties Agnes Våhlund - Vertaling van: Tillbaka. - Rabén & Sjögren. - (Handbok för superhjältar ; del 7)
ISBN 9789089673817
PPN 435366998
Thematrefwoord Helden ; Inbraken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Handboek voor superhelden
Boek

Handboek voor superhelden (2019-...)

vol. dl. 7
Uitgeleend
Elias V°ahlund