Terug naar jou
Boek

Terug naar jou (oktober 2022)/ Robyn Carr, vertaling [uit het Engels]: Titia van Schaik

Na een verkeersongeluk moet een footballspeler zijn carrière staken en keert hij terug naar zijn geboortedorp. Daar loopt hij zijn jeugdvriendinnetje tegen het lijf, wiens hart hij ooit brak en nu probeert terug te winnen.

Aanwezigheid

Recensie

Seth Sileski keert na vijftien jaar terug naar zijn geboortedorp Thunder Point (Oregon) om als hulpsheriff zijn brood te verdienen. Al gauw staat hij oog in oog met de mooie Iris, zijn vroegere jeugdvriendin uit de middelbare schooltijd. Zij werkt nu als decaan tussen de scholieren en geniet van het contact met jongeren. Ze is hem niet vergeten maar meer dan een vriendencontact wil ze niet want er is te veel tussen hen gebeurd in het verleden. Niet alleen met haar maar ook met enkele andere dorpsgenoten moet Seth een probleem oplossen. Is hij veranderd en in staat om deze contacten te herstellen? Een vlot lezend romantisch verhaal met weinig echte spanningsmomenten. Zesde deel uit de Thunder Point-serie, dat goed afzonderlijk leesbaar is ondanks dat personages uit vorige afleveringen terugkomen in de delen. De auteur legt nadruk op karakters en gedrag waardoor enige psychologische diepgang ontstaat en geen zwart-wit verhaal.

Specificaties

Nederlands | 9789402711493 | 318 pagina's

Titel Terug naar jou
Auteur Robyn Carr
Secundaire auteur Titia van Schaik
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, oktober 2022
Overige gegevens 318 pagina's - 22 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Enterprises ULC - 1e druk Nederlandse uitgave: 2015 (Thunder Point ; dl. 6) (HQN roman ; 95) - Vertaling van: The homecoming. - Toronto : Mira Books, (c)2014
ISBN 9789402711493
PPN 436692813
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thunder Point-serie
Boek

Thunder Point-serie (2014-...)

vol. dl. 6
Uitgeleend
Robyn Carr