Dieren op de Noordpool
Boek

Dieren op de Noordpool ([2022])/ illustraties: Federica Iossa, tekst: Sam Taplin ; geluiden: Anthony Marks ; vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Luister mee naar de geluiden van de dieren die leven op de Noordpool. Interactief prentenboek voor kinderen vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Hoor de baby ijsbeer grommen en het getjilp van de sneeuwuil. In dit kleurrijke geluidenboekje vind je dieren die leven op en rond de Noordpool. Ieder met een kort tekstje om voor te lezen. Hoor de orka's duiken, de papegaaiduikers knorren, de sneeuwuil piepen, de sneeuwvos roepen, de narwallen door de golven schieten en de bultrugwalvis zingen. Verder zijn er geluiden van de Noordse Sterns, de muskusos en de ijsbeer. Door je vinger op het grijze rondje te doen hoor je een bijpassend geluid. Een geluidenboekje met paginavullende illustraties in kleur, met speelse uitsneden in de bladzijden om vormen te ontdekken met kleine vingertjes. Een hardkartonnen boekje met afgeronde hoekjes. Goed formaat voor kleine handjes, en makkelijk afneembaar met een doekje na een knoeipartij. Onderdeel uit een reeks met dierengeluidenboekjes voor de allerkleinsten door uitgeverij Usborne. Een ontdekkingstocht voor oren, ogen en handjes, vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781801314602

Titel Dieren op de Noordpool
Auteur Federica Iossa
Secundaire auteur Sam Taplin ; Anthony Marks ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Arctic animals sound book. - London : Usborne Publishing Ltd., (c)2022. - (Usborne sound books)
ISBN 9781801314602
PPN 437822699
Genre dierenleven
Thematrefwoord Noordpool ; IJsberen ; Narwallen
Taal Nederlands