4 spannende avonturen van Robbe en Bas
Boek

4 spannende avonturen van Robbe en Bas ([2022])/ scenario: Falzar, illustraties: David Evrard ; vertaling [uit het Frans]: Sien Trekker, Jan Simoen ; redactie: Hanne Vanleeuw, Mélanie Cornez ; hoofdredactie Jan Van der Auwera

Vier stripverhalen over de avonturen van Robbe en zijn hond Bas. Ballonstrip in kleur. AVI-niveau M4. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bundeling van vier spannende en humoristische stripverhalen in de serie 'Robbe en Bas'. Robbe en Bas beleven allerlei avonturen. Ze gaan op zoek naar een schat, zijn alleen thuis in het donker en brengen een bijzonder bezoekje aan de bibliotheek. De strips zijn getekend in een eenvoudige, humoristische stijl met vrolijk kleurgebruik en geschreven in simpele, directe taal op AVI-niveau M4. Voor avontuurlijke lezers vanaf ca. 6 jaar. Falzar (1961) is een Belgische scenarist van humoristische strips. Hij werkt regelmatig samen met striptekenaar Zidrou en schreef onder meer bijdragen voor het stripblad Robbedoes. Met tekenaar David Evrard maakte hij de serie 'Robbe en Bas'.

Specificaties

Nederlands | 9789464451931 | 47 pagina's

Titel 4 spannende avonturen van Robbe en Bas
Auteur David Evrard
Secundaire auteur Falzar ; Sien Trekker ; Jan Simoen ; Jan Van der Auwera
Type materiaal Boek
Uitgave Averbode : Uitgeverij Averbode, [2022]
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Beeldverhaal - Vertaling van: 4 mystérieuses aventures de Max et Bouzouki. - Éditions Érasme, (c)2022 - Bevat: Op zoek naar een schat; Thuis in het donker; Cowboy Bill in de bieb; Hallo Bas?
ISBN 9789464451931
PPN 437598667
Genre humoristische roman - verhalenbundel - stripverhaal
Thematrefwoord Schatgraverij ; Angst ; Cowboys ; Bibliotheken
Taal Nederlands