4 grappige avonturen van Robbe en Bas
Boek

4 grappige avonturen van Robbe en Bas ([2022])/ scenario: Falzar, illustraties: David Evrard ; vertaling [uit het Frans]: Sien Trekker, Jan Simoen ; redactie: Hanne Vanleeuw, Mélanie Cornez ; hoofdredactie Jan Van der Auwera

Vier stripverhalen over de avonturen van Robbe en zijn hond Bas. AVI-niveau E3, M4 en E4. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bundeling van vier humoristische stripverhalen in de serie 'Robbe en Bas'. Robbe en Bas beleven allerlei avonturen. Ze gaan naar de kermis, of kamperen of spelen verstoppertje. Zelfs van het kopen van een nieuwe stoel weten Bas en Robbe nog een belevenis te maken! De strips zijn getekend in een eenvoudige, humoristische stijl met vrolijk kleurgebruik en geschreven in simpele, directe taal op de AVI-niveau's E3, M4 en E4. Voor grappenmakers vanaf ca. 6 jaar. Falzar (1961) is een Belgische scenarist van humoristische strips. Hij werkt regelmatig samen met striptekenaar Zidrou en schreef onder meer bijdragen voor het stripblad Robbedoes. Met tekenaar David Evrard maakte hij de serie 'Robbe en Bas'.

Specificaties

Nederlands | 9789464451962 | 47 pagina's

Titel 4 grappige avonturen van Robbe en Bas
Auteur David Evrard
Secundaire auteur Falzar ; Sien Trekker ; Jan Simoen ; Jan Van der Auwera
Type materiaal Boek
Uitgave Averbode : Uitgeverij Averbode, [2022]
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Beeldverhaal - Vertaling van: 4 hilarantes aventures de Max et Bouzouki. - Éditions Érasme, (c)2022 - Bevat: Wie heeft de vaas gesproken?; Kermis!; Operatie zetel; Waar is de zon?
ISBN 9789464451962
PPN 437595668
Genre humoristische roman - verhalenbundel - stripverhaal
Thematrefwoord Kermissen ; Winkelcentra ; Kamperen
Taal Nederlands