Eïko
Boek

Eïko (september 2022)/ scenario Jean-François Di Giorgio, tekeningen Vax ; inkleuring Stephane Paitreau ; vertaling [uit het Frans]: Studio K

Ballonstrip.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een nieuwe strip uit de serie 'Samoerai Origine'. De staart van de Draak-Slang, die aan de basis ligt van een heleboel mythes, waaronder die over het ontstaan van de wereld, is verdwenen. De jonge Takeo krijgt van meester Kazé de opdracht hem terug te vinden. Hij neemt het op tegen een hoop Yokai, waaronder ook een van de oudste wezens van Japan. Tegelijk moet hij ook zijn vriendin Eïko, op wie hij stiekem een oogje heeft, behoeden van een vreemde vloek die haar boven het hoofd hangt. In sfeervolle en spannende stijl geschreven. Ballonstrip met kleurrijke illustraties. Jean-François Di Giorgio (Besançon, 1961) is een bekende Frans-Belgische stripauteur. Hij schreef tientallen boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789463944953 | 44 pagina's

Titel Eïko
Auteur Vax"
Instelling /Studio K
Secundaire auteur Jean-François Di Giorgio ; Stéphane Paitreau
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Uitgeverij Daedalus, september 2022
Overige gegevens 44 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Naar de reeks Samoerai gecreëerd door Jean-François Di Giorgio en Frédéric Genêt - Vertaling van: Eïko. - Éditions Soleil, (c)2020. - (Samurai origines)
ISBN 9789463944953
PPN 437927253
Genre stripverhaal - historische roman
Thematrefwoord Japan ; Samoerai
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Samoerai origine
Boek

Samoerai origine (2018-...)

vol. 3
Uitgeleend
Vax"
Cogitatio
Boek

Cogitatio (2007-...)

vol.
Uitgeleend