Switchcraft
Boek

Switchcraft de kunst van mentale wendbaarheid ([2022])/ Elaine Fox, vertaald uit het Engels door Jörgen van Drunen

Inzichten uit de neurowetenschap over emoties en denkpatronen, met handreikingen om de mentale wendbaarheid te vergroten.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over emoties, denkpatronen en neurowetenschap. Het boek biedt informatie over het bevorderen van de mentale wendbaarheid en het ontwikkelen van een mindset die in dienst staat van nieuwsgierigheid, levensvreugde en vervulling. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten, persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd hoe je negatieve denkpatronen doorbreekt, waarden en overtuigingen beoordeelt, nieuwe benaderingen voor problemen vindt en emoties begrijpt en reguleert. Helder en relatief toegankelijk geschreven voor de complexiteit van het onderwerp. Met praktische adviezen, vragenlijsten en interactieve oefeningen. Elaine Fox (1963) is een Ierse academicus en hoogleraar Neurowetenschap aan de universiteit van Oxford. 'Switchcraft' is haar eerste boek.

Specificaties

Nederlands | 9789025908249 | 368 pagina's

Titel Switchcraft : de kunst van mentale wendbaarheid
Auteur Elaine Fox
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Ten Have, [2022]
Overige gegevens 368 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Switchcraft : harnessing the power of mental agility tot tranform your life. - London : Hodder & Staughton, (c)2022
ISBN 9789025908249
PPN 435582100
Rubriekscode 419
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Neuropsychologie
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Neuropsychologie