Voeding voor jouw huid
Boek

Voeding voor jouw huid natuurlijke verzorging om zelf te maken ([2022])/ Barbara Hoflacher, vertaling [uit het Duits]: Barbara Beckers ; redactie: Nicole Willemse, Heleen Gierveld ; illustraties: Sandra Sier, Hejsan!

Praktische gids voor het zelf maken van huidverzorgingsproducten met eenvoudige plantaardige ingrediënten. Met foto's en illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een DIY-gids om zelf huidverzorgingsproducten te maken met eenvoudige plantaardige ingrediënten. De meeste ingrediënten die onze huid echt nodig heeft, staan al in het keukenkastje: olijfolie, zonnebloemolie, kokosvet, kruiden en een beetje pure alcohol. Voeg daarbij lokale planten die innerlijke en uiterlijke schoonheid ondersteunen: dat is de werkwijze van Barbara Hoflacher. Alle recepten in dit boek, onder meer voor gezichtslotion, verwarmende zalf, lippenbalsem en tandpasta, zijn plasticvrij en puur natuur, en zijn gemakkelijk te bereiden met slechts enkele plantaardige ingrediënten. 'Voeding voor jouw huid' is helder en toegankelijk geschreven, met veel informatie over de eigenschappen van verschillende planten en praktische tips en adviezen. Voor lezers met interesse in natuurgeneeskunde en DIY-cosmetica. Met speelse illustraties en foto's in kleur. Barbara Hoflacher is herboriste en geschoold in natuurgeneeskunde en aromatherapie. Haar werkwijze kenmerkt zich door de eenvoud van de ingrediënten.

Specificaties

Nederlands | 9789062245574 | 207 pagina's

Titel Voeding voor jouw huid : natuurlijke verzorging om zelf te maken
Auteur Barbara Hoflacher
Secundaire auteur Barbara Beckers ; Nicole Willemse ; Sandra Sier
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Vonk Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 207 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Du darfst auf meine Haut: Naturkosmetik selber machten. - Löwenzahn Verlag
ISBN 9789062245574
PPN 436563703
Rubriekscode 615.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Huidverzorging ; Cosmetica
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Huidverzorging