Vogelgids voor beginners
Boek

Vogelgids voor beginners ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen ([2022])/ Inge Duijsens, eindredactie: Paula Zittersteyn

Vogelgids voor beginnende vogelaars met beschrijvingen van meer dan vijftig vogels in Nederland en België. Met kleurenfoto's.

Recensie

Een vogelgids voor beginnende vogelaars met beschrijvingen van meer dan vijftig vogels in Nederland en België. Fotografe Inge Duijsens kiest in deze vogelgids voor beginners niet voor een 'tsunami' aan vogelsoorten, waardoor de vogelspotter in spe niet weet waar te beginnen, maar selecteerde de mooiste door haar zelf gefotografeerde vogels in Nederland en België en laat zien wat er allemaal te ontdekken valt. Ze beschrijft haar persoonlijke ervaringen met de vogels, leuke weetjes en hulpmiddelen om ze te leren herkennen en inspireert zo de lezer er zelf op uit te gaan en vogels te ontdekken. 'Vogelgids voor beginners' is helder en prettig leesbaar geschreven, met ruimte voor persoonlijke anekdotes van de auteur. De informatie en verhalen worden omlijst door levendige en sprekende kleurenfoto's van de verschillende vogelsoorten. Voor elke (beginnende) vogelliefhebber.Inge Duijsens (1960) is een Nederlandse vogelfotografe.

Specificaties

Nederlands | 9789493201859 | 157 pagina's

Titel Vogelgids voor beginners : ontdek de 50 mooiste vogels van de lage landen
Auteur Inge Duijsens
Secundaire auteur Paula Zittersteyn
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Edicola Hobby, [2022]
Overige gegevens 157 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789493201859
PPN 432984879
Rubriekscode 598.32
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vogels; Nederland; Determineren; Gidsen ; Vogels; België; Determineren; Gidsen
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Vogels